Viktor Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 nabazgrałem w przypływie silnych emocji po obejżeniu jednego z klasyków kina akcji z Hong Kongu
Gość obo Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Nie jest to praca rewelacyjna, ale miła dla oka. Mi się podoba :) Pozrdo
Maceo Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Nie jest to praca rewelacyjna, ale bardzo dobra
miwt Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 wyglada na bardzo dobry szybki szkic...co to za pedzle?...i w czym painterze czy psie?:)jesli mozna wiedziec
OmeN2501 Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 fajne ale wez dla naszego dobra zmniejsz spacing brusha na jakies 3-5% ;]
thirdeye Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Fajny poczatek - jak skonczysz moze wygladac calkiem niezle. Dorzuc troche faktur materialow - na razie zbyt jednolicie to wyglada jakby byl caly z papieru np. Nawet miecz nie wyglada na metalowy. Cien pod jego lewa reka wyglada jakby trzymal reke blisko tułowia tak tez uklada sie cien na ramieniu, za to cale ramie jest jasne jakby je trzymal daleko od tulowia. Ksztalt glowy - maski i kaptura jest jeszcze zle zdefiniowany. Edit: Ja mysle ze nie musisz zmniejszac spacingu brusha :P :)
Viktor Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 wyglada na bardzo dobry szybki szkic...co to za pedzle?...i w czym painterze czy psie?:)jesli mozna wiedziec photoshop, na podstawowych pędzlach.
Azakiel Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Calkiem niezle jak na speedzika, najlepiej wyszła ci głowa i miecz (który słusznie namalowałeś krótki i bez wygięcia) ..jedyny większy feler tutaj to ręce trochę przykrótkie w stosunku do reszty tułowia
Rekomendowane odpowiedzi