Noth Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 wow, super, śliczny tex, qrcze, na prawdę ładny ten tex ;) jedyna uwaga (czepialska do bólu): dysze się gną ciuteńkę, modelik pociągnąć albo na uv poprawić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 czy tak super? wg. mnie wyglada jak grafa na www, kompletnie nie w moim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 bo byś tak nie umiał kurt ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 fajnie fajnie, ale mogłeś dać więcej deltaliki, takiego tehcnicznego jakies płytki, światełki i inne duperele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noth Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 modelik nie moj ja tylko go oblepilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Ładna ta texturka, naprawdę cool, napisz jakiegos tutka, bo wygląda rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 :/ czy jestem jedyny który nic nie widzi w miejscu w którym powinien być render? Można prosić o jakiegoś innego linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 U mnie widac i powiem, ze warto zobaczyc ;) Tak jak w wypadku motorka, bardzo ladne textury - podpisze sie wiec pod tym co napisal Bad Moon - zrob tutka! Uzywasz czegos specyficznego, co daje bardzo ciekawe i oryginalne efekty. No nie daj sie prosic, podziel sie ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 ja tak kiedyś miałem gdy dałem obrazek nie w RGB a CMYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi