Napisano 31 Styczeń 200619 l Często wracanie do pierwszego postu, edytowanie go, wywalanie starych obrazków i dawanie na nowo po pewnym czasie wkurza, dało by się tak zrobic by obok watku pokazywała sie najnowsza miniaturka, znaczy link do najnowszego załącznika a nie do pierwszego?
Napisano 31 Styczeń 200619 l Nie za bardzo. Jesli jest to w pierwszym poście to masz nad tym kontrole. Niżej każdy może zamieścić załącznik w wątku.
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor uhm, myślałem ze da się to obejsć by btało tylko załączniki autora po uwage, no ale w sumie to nie tragedia PS: Adku sprawdź maila
Napisano 13 Luty 200619 l o, fajnie że ktoś poruszył temat miniaturek, to nie będę musiał nowego tematu zakładać :P Czy dało by się zrobić miniaturki we wszystkich działach w których przezentowana jest grafika? Czyli żeby były też w game art? Nie wiem czemu tego sie nie praktykuje, tzn. na CGTalk też nie ma miniaturek w game art... Why? :) pozdrawiam.
Napisano 15 Luty 200619 l Faktycznie nie wiem dlaczego tam ich nie bylo. Dodalem w dziale MiniBitwy oraz GameArt.