rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 hmmmmm...... proste,,,,przejrzyste.......ale .......... no sam nie wiem..........ciekawy jestem co inni o tym powiedza.........ja nie wiem.........niby fajne,,....ale.......hmmmm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 robczan nie gniewaj sie ale w skali rebuzz\'a to jakos tak ten..3 :/ imo na logo to sie slabo nadaje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3X Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 ciekawy projekt ale jakos takna logo nie pasuje tylko na jakis button na stronke www :D nie obraz sie ale... no taka jest prawda... POZDROWIENIA: D3X NIECH MOCZ BEDZIE Z TOBA! :D P.S. Robczan chodzi ze mna do klasy to sie nie chcialem zbytnio narazac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 chyba nie te kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi