Hectic Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Chciał bym dowiedzieć się w jakiej wersji 3ds max'a został wykonany ten tutorial, gdyż w 3ds max'ie 7 nie moge wykonać tekstur nie ma tych opcji ;/
Hectic Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 http://www.max3d.pl/tut.php?id=4 sorrki miałem dać, ale wyleciało mi z głowy
gregorjan Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 To jest chyba do wersji R3.0 ale i tak przecież nie przeinstalujesz;) więc zamiast pytać o wersję, lepiej by było przeszukać forum i znaleźć odpowiedź na pyatnie jak użyć innego materiału lub gdzie znaleźć opcję jak dobrze pamiętam nois, mapping itp Albo zapyatć na forum, w 90% otrzymasz odp. na każde pytanie po wcześniejszym skrytykowaniu przez kogoś twojego postu:) Życzę powodzenia
hcpiter Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Jeżeli robisz w maxie 7 to nie wierze ze nie ma tej opcji, tylko trzeba poszukac.
VGT Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 shininess -> specular level shin. strength -> glossiness
The MiM Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 A ja mam problem z woda, a mianowicie po wyrenderowaniu sceny woda jest czarna i nie ma odbicia... Wszystko robilem tak jak w tutku... Nie wiem w czym tkwi blad... P.P Pomozcie Poczatkujacemu
Rekomendowane odpowiedzi