Pindarr Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Coz jesli kazdy moze sprobowac to ja tez chce:cool:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 ciekawy pomysl na logo.....ale chyba te logo nie przejdzie................ POZDRO :] :] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 sorrry ale to nie o to chyba chodzi .. mianowice na cgtlku byl ogloszony niedawno konkurs na logo .. widziales co wygralo? .. prostota przede wszystkim .. a u Ciebie sorki za okreslenie \"tandetna czcionka przede wszystkim\" i kulka ktora kazdy moze dziabnanc .. nie na koszulke .. i nie na cokolwiek innego .. sorki ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Originally posted by Pit3r na cgtlku byl ogloszony niedawno konkurs na logo .. widziales co wygralo? .. prostota przede wszystkim .. a u Ciebie sorki za okreslenie \"tandetna czcionka przede wszystkim\" i kulka ktora kazdy moze dziabnanc .. Sam siebie zaprzeczasz. Przeczytaj to uwaznie jeszcze raz i wyciagnij wnioski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 o zesz .. :) .. pisalem takie pierdoly w nocy .. niezle .. szkoda ze dzisiaj mam kaca .. a co do tego co napisalem to i tak mi sie to nie podoba .. andrea: no zaprzeczylem sobie .. sam do konca nie wiem o co mi chodzilo w nocy .. w kazdym badz razie nie jest to logo (choc proste) na ktore sie przyjemnie patrzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 To moze takie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 Jakbyś pozbył się troszke tych bervelków i multitełka to może coś z tego da radę zrobić... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 eh.... stary,,,,twoja 2 propozycja tez nie jest zbyt dobra.....no szczerze nie chcialbym miec takiego logo na koszulce...sorry.....[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonre Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Pit3r napisaL \"prostota przede wszystkim\" i ma racjE, za to Twoje logo nie byLo proste, raczej prostackie a to wielka róZnica. Na szcEScie druga praca lepsza czyli tendencja rosnAca :) to bardzo POOzytywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi