Napisano 4 Luty 200619 l EHHH NIE MOGŁEM SIE ROZTAC Z TYM BLOREM ALE TRUDNO. EHH SWIATLO ZMIENIONE JEDEN SCREEN JEST PRZEPALONE ALE COZ OCENIAJCIE I TAK PRACA JEST W FAZIE PRACY.Slonce za mocne,zmienie.
Napisano 4 Luty 200619 l Pamiętam tamtą prace i oooooo niebo lepiej bez blura. Nie wiem co Ty w nim widzisz no ale o gustach sie nie rozmawia. Blur fe a rendery przyjemne. Co do spraw technicznych sie nie wypowiem bo nowi mało mówią.... gdyż mało wiedzą. P.S. Być mozę to mylne spostrzeżenie ale jak pamiętam to w tamtym topicu byłes pewien swego i wartości tej pracy a teraz jakbyś się chował za wypowiedzią "I TAK PRACA JEST W FAZIE PRACY". Tak mogę sie mylić sese :D.
Napisano 4 Luty 200619 l ee no stary to w ogole jest inna praca ;) Znacznie znacznie lepsza, ale ten monitor..jak dla mnie brzydki i design przypomina mi stare globusy '14.
Napisano 4 Luty 200619 l Co do bloora jestem przywiazany do niego nie wiem u mnie na monitorze nie wiemn nie wiem co ale jestt cooolowy podoba mi sie a co do skonczenia pracy to tamta i ta nie byly skonczone hodzilo mi tylko o bloora :) ehhh oka bede na bierzaco uaktualnial wszystko i skonczmy ten temat:)
Napisano 5 Luty 200619 l no... bed bloora od razu lepiej, praca jest calkiem fajna, bardzo niepasuje przeciętny model monitora, pozdr
Napisano 5 Luty 200619 l o stary, no to teraz to mi się podoba, jak najbardziej...ładna rzeźba konika nad łóżkiem. Jedyne moje ale to że nie ma tła za oknami. pozdro!
Napisano 5 Luty 200619 l Nom muszę przyznać, że ciekawy efekcik wychodzi :) Liczę na to, że skończysz... A propo monitora może daj jakiś LCD albo cuś :) Ps. zmniejsz trochę natężenie światła i co to jest to, co niby ma podpierać okno? :)
Napisano 5 Luty 200619 l No juz lepiej, ale troche przejarane - pokaz ustawienia i wymien swiatla, ktore uzyles do oswietlenia. BTW. Blur'a sie pisze a nie Blooru ;]
Napisano 5 Luty 200619 l ee..to na oknie to sztalugi,ale łukasz bądź miły i nowe rendery dawaj w nowych postach bo tka to nie widać kiedy coś dajesz nowego, no i postępy można obserowoać..
Napisano 5 Luty 200619 l Nie bede zakladal nowych posotow bede umieszczal nowe screeny kazdy pod soba po kolei Niedlugo postaram sie cos wrzucic
Napisano 5 Luty 200619 l No nieźle ci to teraz wyszło, z tym bloomem to wiesz - nie trafisz w gust wszystkich ludzi. Ładnie wszystko teraz wygląda, tylko nadal jest tak pusto tam w drugiej części pokoju i jeszcze dywan troche taki "sztuczny". Powodzonka
Napisano 6 Luty 200619 l Robie Troche Drogiego Pomieszczenia Na Arzie Robie Przedmioty Ehh Zajmujace WRZUCAM RENDERY ROBOCZE Z BLEDAMI WIEM WIEM :):) I JESZCZE 2 SCREENY ZAMKU
Napisano 8 Luty 200619 l Hey zamieszczam dzisiaj zamek jaki zrobilem w nocy .Chialbym zrobic historyjke bitwy miedzy dwoma zamkami heh Akcjia bedzie dziac sie w TYM pokoju bez b'loru :) hehe pozdro dla sympatykow :)...ciagi dalsze nastąpia Zamek ma jeszcze bledy ,ktore bede poprawial juz z texturingiem .
Napisano 8 Luty 200619 l JAAA!!uwielbim klocki lego!!trzymam kciuki, fajnie ci klocuszki wyszły..materiały dobre zrób! jestem na tak póki co :)