ronin Napisano 24 Sierpień 2002 Napisano 24 Sierpień 2002 Hek ludziska!! Kto z was bedzie brał udział w konkursiku? Ja juz zaczolem cos robic i nawet cos wycgodzi.
Lookas Napisano 24 Sierpień 2002 Napisano 24 Sierpień 2002 bedzie cała góra loodzi którzy sie za to wezma:))) auto jest łatywe i miłe:)) Zobaczymy komu sie uda najlepiej podrobić rzeczywistość:)) pytanie tylko: jak i kto bedzie to oceniał. Jakie kryteria beda brane pod uwage Lookas
Gotham Napisano 25 Sierpień 2002 Napisano 25 Sierpień 2002 Pamiętajcie że nie wystarczy zrobić model. Trzeba go jeszcze sprzedać.
Lookas Napisano 25 Sierpień 2002 Napisano 25 Sierpień 2002 wystarczy go dobrze pokazać:)) Jak bedzie OK to sie sam obroni:)) Bez kombinacji i oszust z perspektywa i jedna strona wykończona pod render:)) Lookas
Anonymous Napisano 29 Sierpień 2002 Napisano 29 Sierpień 2002 A może ktoś wyjaśnić, jak jest umieszczone logo w tym samochodzie, bo z tego zdjęcia trudno cokolwiek wywnioskować. Wygląda jakby trzymało się tylko górną częścią tego czarnego czegoś.
ronin Napisano 29 Sierpień 2002 Autor Napisano 29 Sierpień 2002 Pieknie sformulowane pytanie:D A tak na powaznie: Logo czyli 3 diamenty jest nad chlodnica umocowane do jakies siatki czy czegos podobnego (na innych zdjeciach to lepiej widac) W drugiej ewolucji Lancera WRC logo zlikwidowano i pojawia sie bezposrednio na zmodyfikowanym przednim spojlerze
Gotham Napisano 2 Wrzesień 2002 Napisano 2 Wrzesień 2002 Do Lookasa. Dobry model to 30% sukcesu kolejne 30% to tekstury a ostatnie 40% to oświetlenie, kamera i rendering.
ronin Napisano 2 Wrzesień 2002 Autor Napisano 2 Wrzesień 2002 Szukam kogos kto moze ocenic moj probny render. Najbardziej chodzi mi o rady dotyczace tekstur. jak ktos ma ochote niech zostawi maila.
Lookas Napisano 4 Wrzesień 2002 Napisano 4 Wrzesień 2002 Gotham:)) Tym razem jestem pod wrażeniem:)) Nigdy bym nie zgadła, że tak sie rozkłada procent sukcesu:)))) Ronin!! Mojego maila lokniesz sobie w moim profilu Pozdro:)) Lookas
Gotham Napisano 4 Wrzesień 2002 Napisano 4 Wrzesień 2002 Lookas. Gdzie moje maniery??? Hihi, czemu używasz męskiej ksywki? Ten rozkład dotyczy wizualizacji... Ronin. Nie mam czasu na takie sprawy, ale jeśli chcesz to możesz mi to przesłać. Jeśli model będzie miał dobrą jakość to prześle to osobie która będzie mogła ci pomóc.
Lookas Napisano 5 Wrzesień 2002 Napisano 5 Wrzesień 2002 qrcze:)) Literówki....................:)) sorry:)) Lookas
Rekomendowane odpowiedzi