invader Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Czy jest moze plugin do premier`a pozwalajacy edytowac divx/xvid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 divx/xvid...hmmm chcesz edytować kodeki? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 hehe, tzn nie musisz miec premiera zeby edytowac - wystarczy notatnik albo Word Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
invader Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 Nie no Panowie :) chodzi mi o filmy zapisane w tych formatach a nie edycje kodekow:) A dokladniej - chodzi mi oto ze mam np. film w divxie i nie moge go sobie pociac na ujecia itd w premierze baa nawet nie moge go zaladowac bo tego programu. Wiem ze wystarczy WIndows Movie Maker ale akurat w tym przypadku potrzebuje badziej zaawansowanego programu:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Może dekompresja najpierw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 no muzyesz ty panie je przekompresowac, ja mialem kiedys taki problem ale z 6.5 ver. ale przy pro zawsze mi czyta wszystkie formaty, wiec albo nie masz zainstalowanych odpowiednich kodekow albo ci komp sie popierniczyl. jezeli sa krotkie filmiki to virtualdub - No compress - save as. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 co do dvd to tutaj bedzie rozwiazanie -> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22201 mialem ten sam problem ;-) a co do xvid, to obawiam sie ze bedziesz potrzebowal rekompresji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi