Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!!

Tak ostatnio przeglądałem sobie mój stary segregator ze starymi prackami - aż się wzruszyłem [lol2][lol2][lol2][lol2] :P

Jeśli chcecie to obejrzyjcie sobie klikając na poniższe linki:

Moje stare pracki 1- link

Moje stare pracki 2- link

Moje stare pracki 3- link

Moje stare pracki 4- link

Moje stare pracki 5- link

Jeśli możecie, to napiszcie co o tym sądzicie.

Pozdrawiam

Giorgione

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niektore sa zajebiste !! masz szczescie ze posiadasz taki talent do rysunkow[piwo]

Napisano

tak gior a myślisz żę ktoś Ci uwierzy żę to są Twoje stare prace?? :P

hehehe...świetne są to prawda...nawet jest smoczek...którego musiałeś malować chyba jeszcze w przedszkolu...taki słodziutki :P

pozdro...

Napisano

Rysowanki spoko, co tu duzo mowic, wiadomo, charakterystyczny giorgione\'owaty styl bezwalorou:) - fajne, nie wszystko jak tza, sporo przeklaman, zwlaszcza jesli o twarze chodzi ale kilka swietnych jest. Z malowaniem gorzej troche, zastanawia mnie czemu, skoro fajnie wyszlo nie rozwijasz malowania w taki sposob jak tutaj to zrobiles:

http://gp.moja.fm.interia.pl/pl/galeria4_3.html

uadne to, jedynie laczenie zuchwy z szyja nie siedzi, a poza tym mocno fajne.

Napisano
  • Autor

ciężko powiedzieć - niektóre mają z 5 latek inne młodsze średnio od 5 do 2 lat wstecz:D

Giorgione

Napisano

Gior, te prace są naprawde niezłe:)Choć przyznam, że nieliczne nie przypadły mi do gustu.Reszta super:)Pozdrawiam[piwo]

Napisano

Giorgine masz ogromny talent i doskonaly warsztat. jednak ja mam jedna uwage. twoje pracki przedstawaiaj apsotacie fantasy.

Sluchaj czy moglbys narysowac cos z naszego rzeczywistego swiata?? I zamiescic tu na forum?? Stary mylse ze totez bedzie bomba.

Napisano
  • Autor

No to macie domieszka rzeczywśtości i fantasy - tylko przy skanowaniu lipnie wyszła twarz :( - dużo cieni uciekło.

Wkrótce postaram się coś więcej wrzucić - coś ze świata realnego [lol2]

Giorgione