Napisano 1 Sierpień 200321 l Witam!! Tak ostatnio przeglądałem sobie mój stary segregator ze starymi prackami - aż się wzruszyłem [lol2][lol2][lol2][lol2] :P Jeśli chcecie to obejrzyjcie sobie klikając na poniższe linki: Moje stare pracki 1- link Moje stare pracki 2- link Moje stare pracki 3- link Moje stare pracki 4- link Moje stare pracki 5- link Jeśli możecie, to napiszcie co o tym sądzicie. Pozdrawiam Giorgione
Napisano 1 Sierpień 200321 l niektore sa zajebiste !! masz szczescie ze posiadasz taki talent do rysunkow[piwo]
Napisano 2 Sierpień 200321 l tak gior a myślisz żę ktoś Ci uwierzy żę to są Twoje stare prace?? :P hehehe...świetne są to prawda...nawet jest smoczek...którego musiałeś malować chyba jeszcze w przedszkolu...taki słodziutki :P pozdro...
Napisano 4 Sierpień 200321 l Rysowanki spoko, co tu duzo mowic, wiadomo, charakterystyczny giorgione\'owaty styl bezwalorou:) - fajne, nie wszystko jak tza, sporo przeklaman, zwlaszcza jesli o twarze chodzi ale kilka swietnych jest. Z malowaniem gorzej troche, zastanawia mnie czemu, skoro fajnie wyszlo nie rozwijasz malowania w taki sposob jak tutaj to zrobiles: http://gp.moja.fm.interia.pl/pl/galeria4_3.html uadne to, jedynie laczenie zuchwy z szyja nie siedzi, a poza tym mocno fajne.
Napisano 21 Sierpień 200321 l Autor ciężko powiedzieć - niektóre mają z 5 latek inne młodsze średnio od 5 do 2 lat wstecz:D Giorgione
Napisano 22 Sierpień 200321 l Gior, te prace są naprawde niezłe:)Choć przyznam, że nieliczne nie przypadły mi do gustu.Reszta super:)Pozdrawiam[piwo]
Napisano 22 Sierpień 200321 l Giorgine masz ogromny talent i doskonaly warsztat. jednak ja mam jedna uwage. twoje pracki przedstawaiaj apsotacie fantasy. Sluchaj czy moglbys narysowac cos z naszego rzeczywistego swiata?? I zamiescic tu na forum?? Stary mylse ze totez bedzie bomba.
Napisano 24 Sierpień 200321 l Autor No to macie domieszka rzeczywśtości i fantasy - tylko przy skanowaniu lipnie wyszła twarz :( - dużo cieni uciekło. Wkrótce postaram się coś więcej wrzucić - coś ze świata realnego [lol2] Giorgione