Napisano 24 Sierpień 200222 l Podczas przeglądania galerii pojawia się z reguły ten sam problem. W komentarzach opinia w większości wypadków dotyczy \"ostatniej pracy\" i gdy czyta się koment ze środka, trzeba kombinować o którą pracę chodzi. Autor danej galerii nie ma z tym problemów, ale jeżeli komentarze zaczyna czytać ktoś nowy (jak ja), to problemy się zaczynają. Czy możnaby przy wstawieniu nowej pracy wpisywać komentarz, w którym byłyby tytuły nowych prac i np. data wstawienia.
Napisano 26 Październik 200222 l dokladnie widze ze nie tylko ja mam z tym problem nie chcialem sie przyznawac ale .to byloby dobre rozwiazanie
Napisano 11 Listopad 200222 l Autor Hmmm... Ju┐ niemal zapomnia│em o tym poÂcie. A tu z opˇ╝nieniem, ale jednak reakcja jest. Co prawda teraz przy komentarzach jest data, a daty wstawienia mo┐na dowiedzieŠ siŕ z wyszukiwarki news\'ˇw, ale jednak jest to rozwi▒zanie okrŕ┐ne.
Napisano 12 Listopad 200222 l Ca│kowicie siŕ z wami zgadzam:) Ale takie gruntowne przebudowanie galerii i jej zasad z pewnoÂci▒ zajmie Adkowi sporo czasu. Wiŕc mo┐e Adek ju┐ nad tym pracuje:)
Napisano 13 Listopad 200222 l Autor A ja to wszystko zacz±łem - pewnie wygna mnie z galerii i odetnie od nowej bitwy. :)