leander Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Moja druga propozycja. Wiem, że nie przejdzie, ale pomysł z wykorzystaniem postaci, np. kukiełki w stylu \"ikea\" wydaje mi się dobry. Tradycyjnie koszulki: A tu sama postać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 niby fajne....takie mile dla oka......ale zbyt bajkowe......sorka.....[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 jakoś mi nie pasuje do 3d max`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pogo Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 fajny rysunek tylko jakoś nie mogę znaleść gdzie schowałes logo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 Hehe :) Logo jest schowane pod płaszczem - wspaniałe i bezkonkurencyjne! Ale wiecie jakie są kobiety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 a mnie sie podoba to logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi