Napisano 10 Luty 200619 l Witam wszystkich. Scene wykonałem w ramach kolejnych ćwiczeń. Scena wykonana w 3dstudio render vray. Czas renderu 3h 23min
Napisano 10 Luty 200619 l hmm mamy oceniać wizkę czy projekt.. projekt podstawa bez fajerwerków, niezdecydowany trochę, stolik a szafka pod tv to dość duży kontrast :) a obrazek byłby ładniejszy imho gdyby nie taki żółty :) nawet fajna wizka. pozdr.
Napisano 10 Luty 200619 l Autor Wow! dzieki kome! Mozesz zdradzić jak uzyskałeś ten efekt (musze przyznac ze scena stala sie bardziej realistyczna) i przyznaje ze była troche za żółta ...
Napisano 11 Luty 200619 l Autor Tak dywanik to displacement. Wyszedl troche za ostry, nastepny bedzie juz lepszy.
Napisano 11 Luty 200619 l Ale pracka i tak mi się podoba;D Po retuszu kome wygląda lepiej, u Ciebie wyszło troszkę za dużo "żółci", ale to pewnie przez kolorek światła;] Za kome powtórzę kwestię stylistyczną wnętrza... wystrój nie tworzy jakiejś całości, popracuj nad doborem mebelków i szczegółów.Pozdrawiam!! PS. Widzę "miskę" z tutka:P
Napisano 11 Luty 200619 l Autor Dzieki Touch wlasnie przygotowuje nastepną wizke. Zobaczymy jak z tym mi pojdzie. A miska ... hehe zrobilem ja samemu ... nie wiedzialem ze jakis tut do tego jest ;)