dreda Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 no, no, no... nie zła robota... mi się podoba :] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 czesc! mam pytanko... co to typografia? a co do podukcji loga to ja sie nie znam w ogole na tym, a z tego co widze to tutaj paru profesjonalistow jest, wiec oni niech oceniaja :P. Zdanie mlokosa sie nie liczy, bo pewnie bezgusciem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pogo Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 pozysł jest doskonały... tylko nie rozumiem po co ta dzióra w sześcianie na jednym z jego wierzchołków... lepiej wyglądało bez niej... i nie wiem dlaczego jak spojrzałem na \"d\" to chwile mi zajęło zanim się domyśliłem że to jest \"d\" i tez udało mi się to głównie dzięki temu że wiedziałem co ma tam być... i nie rozumiem po co jest ten napis pod logiem \"www.max3d.pl\" chyba to jest już powtarzanie treści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi