Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mowilem, ze nie bede tu wrzucal mojego portfolia, ale jednak to zrobie :P Nie zeby sie zapytac "czy dobrze?", a zeby sobie zrobic reklame i poznac ogolna opinie na temat strony. Wiem, ze nie jest to nie wiadomo co, ale mi pasuje. Jest takie jak chcialem zeby bylo.

http://www.drakula.glt.pl/

W menu brakuje numeru 005 - to strona o mnie. Pojawi sie, jak tylko mnie wezmie na pisanie biografii :]

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

O, dzidzia ma portfolio ;) Fajne, fajne. tylko sie w oknie nie miesci (za dlugasne) :P

Napisano
  • Autor

bo robione pod rozdzialke 1280x1024 :P Inaczej prace musialyby sie pokazywac w nowym oknie, a tego chcialem uniknac... :/

btw - jak sie wyswietla w firefoxie i operze ?

Napisano

Na firefoxie wszystko ok... tylko mowie, jak dla mnie za dlugie. Jak dojdzie wiecej prac, to trzeba bedzie przewijac a to jest zdeka upierdliwe.

Napisano

Ja bardzo lubię prostotę i to mi się podoba. Niestety strona na Operze chyba się rozlazła. znaczy się nie trzyma się kupy(różne sekcje różne marginesy) i to mi się nie podoba. kolejnym minusem jest że robiona pod 1280x1024 coprawda ja w takiej rozdziałce pracuję ale wydaje mi się ze niejest to dobre rozwiązanie co do portfolio(znaczy się chodzi mi o przystępność stronki).

Hmm. szkoda że nie poszedłeś we Flasha, przynajmniej ta część gdzie pojawiają się miniaturki(może przynajmniej jakiś skrypcik w javie) bo troszkę wkurza to ładowanie się obrazków.

Zajebioza że stronka tylko po angielski to mi się podoba. I super malunki!

Pzdr

Napisano

A nie lepiej sobie zainstalować ff i operę?! to chyba nie jest zbyt duzy problem co?

Napisano
  • Autor

o, dzieki .ai - nie zauwazylem :D

Co do samej strony: Przerobilem ja pod 1024x768. Mysle ze teraz wyglada lepiej.... dodalem tez kodowanie znakow i rozne mniejsze bajery :P Mysle, ze teraz portfolio jest ostateczne i ukonczone :D

mozecie oceniac xD

Napisano

Mnie się nie podoba, że zanim niczego nie wybierzesz to 2/3 strony jest pustą płaszczyzną z napisem.. Wprowadza to uczucie niepełności, niedopracowania i nieskończenia. Nie lepiej jakby wywalało pierwszy obrazek z kategorii? Albo jakiś mix.. Tak samo home.. Widać jakby czegoś brakowało, ale to chyba minie jak będzie więcej newsów.

Napisano

Hmm do końca jeszcze trochę zostało.

1 - Ucina 1/5 Napisu "PAGE START" (pod operą)

2 - Teraz to te miniaturki są rzeczywiście miniaturowe. Kapa jak fix. Wokoło nich masz strasznie dużu margines.

Napisano
  • Autor

naprawde ciekawi mnie, czmu Tobie sie rozlazi, a Mackowi nie :D Zaraz zainstaluje Opere i sam zobacze...

Napisano
  • Autor

hmm... page start w zamierzeniu mial byc taki uciety. Jest zrobiony tak, ze jesli przegladarka tego nie wyswietli poprawnie (np firefox) to tekst i tak bedzie wygladal w miare ladnie.

Co do marignesow to fakt - ramki si etroche rozjezdzaja, ale tylko do czasu gdy zaladuja sie wszystkie obrazki... Pozniej jest jak najbardziej w porzadku.