klinton Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 Witam wszystkich.Sciagnelem sobie After effect wersje 6.5.Gdy naciskam na ikonke i wgrywa sie do 12% i wylancza sie:( Mam windowsa Xp z sp2.Co moze byc przyczyna tego ze niechce sie uruchomic?
piotrek Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 1. dlaczego w tym dziale. 2. Może nie włącza się, ponieważ masz uszkodzoną (czyt. nielegalną) wersję.
klinton Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 1.W tym dziale bo nie ma na forum dzialu o programie AE. 2.tak mam "uszkodzona" wersje. A skad mozna sciagnac starsza wersje programu ale legalnie?
Hubi Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 legalnie to tego raczej nie sciągniesz :) To co masz widocznie jest jakies wybrakowane bo ktoś, kiedyś, nie pamiętam gdzie, za górami za lasami, spotkany przypadkowo na ulicy, powiedział mi że w sieci są sparwne wersje AE6.5 tylko trzeba poszukać. Mówił żeby iść w strone eMule... ciekawe o co mu chodziło. Do dzis nie wiem... A co do działu to jest taki dział Oprogramowanie>Inne.
klinton Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 Aha.Dzieki za odpowiedz:):).I sorka ze dalem w ten dzial.
Rekomendowane odpowiedzi