Napisano 11 Luty 200619 l Moj pomysl jest dosc prosty. Ewa (czyli piekna) siega po zakazany owoc rajskiego drzewa, wokol ktorego owiniety jest waz/szatan (czyli bestia) progress zamieszczam odrazu "w calosci", poniewaz tworzenie calej sceny zaczalem dopiero przedwczoraj, nie myslac przy tym o bitwie. Na udzial zdecydowalem sie dopiero dzis, wiec zamieszczam ;). wieksze rozdzielczosci zaczna pojawiac sie wkrotce. pozdrawiam:)
Napisano 11 Luty 200619 l bardzo ciekawa praca:) a mozna prosic o wieksze zblizenie?? bo z mila checia przyjzalabym sie szczegolom:)
Napisano 11 Luty 200619 l Mhmmm, fajne, spodobało mi się. Rozumiem, że lewą stronę tła, jeszcze bardziej odróżnisz od prawej, bo jak na razie to wyszło lustro, z lekkimi modyfikacjami. Pozdrawiam!
Napisano 11 Luty 200619 l Przypomina mi to obraz jakiegos tam goscia pt "alegoria Starego i Nowego Testamentu". Tez drzewo na srodku obrazu. IMO bardzo ladne.
Napisano 15 Luty 200619 l Autor zastanawiam sie czy nie zmienic swojego pomyslu na troche mniej archaiczny..? :/ pozdrawiam:)
Napisano 15 Luty 200619 l Czesc, ja bym zmienił bestie, bo jest ona w wersji light. Z tym drzewem mi się podobało, troszkę za lustrzane odbicia, są za podobne, zróżnicuj je. W tym ostatnim obrazku, fajnie to wygląda: Wyobraż sobie mały scenariusz: Bestia wrzeszczy: DAWAJ !!!!! Piękna: (paluszkiem wskazującym ucisza go) Szzzzz szaaaa. Bo obudzisz bobaszka. :D Wiem, że jestem dziwny, ale tak odczuwam tą rolę. Pozdrówka
Napisano 15 Luty 200619 l imo lepszy poprzedni pomysl, poza tym co ty masz ta kobiete jako szablon, mogles narysowac nowa a nie zmodyfikowac babke z porzedniego obrazka, bo wcisnieta jest na sile zdeczka