Futro Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 Moj pomysl jest dosc prosty. Ewa (czyli piekna) siega po zakazany owoc rajskiego drzewa, wokol ktorego owiniety jest waz/szatan (czyli bestia) progress zamieszczam odrazu "w calosci", poniewaz tworzenie calej sceny zaczalem dopiero przedwczoraj, nie myslac przy tym o bitwie. Na udzial zdecydowalem sie dopiero dzis, wiec zamieszczam ;). wieksze rozdzielczosci zaczna pojawiac sie wkrotce. pozdrawiam:)
emenemsbis Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 bardzo ciekawa praca:) a mozna prosic o wieksze zblizenie?? bo z mila checia przyjzalabym sie szczegolom:)
radzik Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 Mhmmm, fajne, spodobało mi się. Rozumiem, że lewą stronę tła, jeszcze bardziej odróżnisz od prawej, bo jak na razie to wyszło lustro, z lekkimi modyfikacjami. Pozdrawiam!
misiekhc Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 zlikwiduj ta symetrie na dole, poza tym podoba mnie sie
sokół Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 Przypomina mi to obraz jakiegos tam goscia pt "alegoria Starego i Nowego Testamentu". Tez drzewo na srodku obrazu. IMO bardzo ladne.
Futro Napisano 15 Luty 2006 Autor Napisano 15 Luty 2006 zastanawiam sie czy nie zmienic swojego pomyslu na troche mniej archaiczny..? :/ pozdrawiam:) 1
Jonasz_Real Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 Czesc, ja bym zmienił bestie, bo jest ona w wersji light. Z tym drzewem mi się podobało, troszkę za lustrzane odbicia, są za podobne, zróżnicuj je. W tym ostatnim obrazku, fajnie to wygląda: Wyobraż sobie mały scenariusz: Bestia wrzeszczy: DAWAJ !!!!! Piękna: (paluszkiem wskazującym ucisza go) Szzzzz szaaaa. Bo obudzisz bobaszka. :D Wiem, że jestem dziwny, ale tak odczuwam tą rolę. Pozdrówka
misiekhc Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 imo lepszy poprzedni pomysl, poza tym co ty masz ta kobiete jako szablon, mogles narysowac nowa a nie zmodyfikowac babke z porzedniego obrazka, bo wcisnieta jest na sile zdeczka
Leru Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Futro -> hello moto :D powodzenia, potworek świetnie pomyślany
Rekomendowane odpowiedzi