Lukasz_D Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 Jak chce zrenderowac animacje i chcę uzyskać najlepszy "obraz" to mam zapisac w formacie avi ? a jeśli tak to które mam wybrac ?
Baldack Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 jezeli kcesz uzyskac jak najlepsza jakosc to renderuj do bitmap...i potem sobie skladaj w czyms tam... a jezeli juz kcesz do pliku avi bez utraty jakosci to chyba uncompressed jest najlepszy. ogóle filmiki beda duzo zajmowac ale cóż:P
Lukasz_D Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 a jaki program polecacie do sklejenia tego ?
Baldack Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 nie wiem jezeli nie myslisz nad niczym powaznym to w max'e masz wbudowany tylko nie pamietam nazwy:P... a jak cos komercyjnego to adobe after efect eventualnie combustion reszty nie znam:P jezeli cosx zle to prosze o poprawienie mnie:P
Lukasz_D Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 nom własnie 13 sek. filmu 640x480 (30 klatek na sekundę) 470 mb to jednak troche za dużo ciekawe ile wyjdzie tym ... bmp
streaker Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 nie wiem jezeli nie myslisz nad niczym powaznym to w max'e masz wbudowany tylko nie pamietam nazwy:P... RAM Player
Rekomendowane odpowiedzi