Gość Kadett Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 Witam jestem nowy na tym forum i przygode z maxem (ver. 6) zacząłem niedawno. Na razie moje prace opierają się na tutkach m.in. z Waszej stronki ale z czasem będzie to moja własna twórczość. Póki co wieżowiec oparty na tutorialu
tweety Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 no fajnie, ale wstrzymaj się kadecie z prezentacjami. jak wyskrobiesz coś dużego i własnego to wtedy jest co oceniać. a teraz? hmm... gratsy autorowi za tutorial. :] pozdrawiam
Gość Kadett Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 Spoko następna pracka będzie samodzielna a jeśli chodzi o tą to oczekuje jakiś uwag co do oświtlenia tekstur itp. Tutorial zawierał tylko opis modelingu reszta to moja inwencja (mental ray).
Balas Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 Tekstur tu nie ma (przynajmniej ja nie widze :P ), proste oswietlenie i cos czarnego u gory :P (warto to poprawic np. w Photoshopie)
chveti Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 O :) Miło się ździwiłem , myślałem że Adek już nie wrzuci tego tutka a tu taka niesspodzianka :) Modelowanie wyszło ładnie , jak miało :) Co do reszty to w sumie nic nie ma :P ,może porób takich wieżowców więcej i zrób małą dzielnicę miasta. ; ) Pozdrawiam. Tweety - fenkz ;]
hkropinski Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 nuu... szkoda ze niedokończyłeś całkiem pracy, ale i tak nienajgorzej, pozdr
krzemian Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 chveti: ten tutek wisi już chyba ponad miesiąc na stronie;) swoją drogą b. dobry był:) Co do modelu - no on jest praktycznie identyczny z tym z tutoriala, niemniej fajnie ci wyszedł:) Pozdrawiam i życzę wytrwałości w dalszej pracy.
Gość Kadett Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 Dzięki za słowa krytyki i pochwały. JAk wspomniałem wcześniej jest to mój pierwszy dobry render ale już nie zamierzam go zmieniać. W wolnych chwilach popracuje nad czymś nowym i przede wszystkim swoim. Mam nadzieje że nie zniechęce się za bardzo i przebrne przez wszystkie zawiłości tworzenia grafiki 3D. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi