Gość AcidBoyXL Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 Witam, oto finalowy render.. z materialow nie jestem w pelni zadowolony ale juz tak zostawie, jakos lepiej mi idzie modelowanie ale to kwestia czasu... niedlugo zrobie jeszcze jedno ujecie w innej scenerii, narazie taka. dorzucam jeszcze render od przodu bez tla. pozdro[piwo]
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 ...aaa tu jeszcze link do WIPa jakby ktos przeoczyl ten w podpisie a chcial zajrzec http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3807 pozdrawiam [soczek]
roball Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 no fajny..tylko wyglada jakby swiatel nei mial =]] znaczy obudowy hehe :)
rebuzz Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 a mi sie podoba ten pierwszy render!! [piwo] masz ocenke 8,5/10 !! [piwo] POZDRO :] :]
Loozack Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 ehh, ciekawe czy mi się kiedyś tak uda [wow]:)
Kris_R Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 modelik extra... ale teksturki mógłbyś troszkę poprawić...no stary nie rób siary przecież to nie będzie dużo pracy.. a warto, oj warto
Gość AcidBoyXL Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 mysle ze nie bede sie nad tym ujeciem juz wiecej znecal tymbardziej ze niedlugo uszykuje inne w innej scenerii, ale najpier musze znalesc jakies fajne felgi i ospojlerowanie do M5 bo zrobie jej tuning, wtedy dopracuje troche materialy. jesli chodzi o zolta skore to chcialem zeby taka byla. dzieki za komentarze pozdrawiam[piwo]
WIERZBA Napisano 17 Sierpień 2003 Napisano 17 Sierpień 2003 Ja tez wymiękam , model super . Jedyne co, to jakość rendera , teksturki , światełko mogło być lepsze . A potem możesz śmiało walić do BeMeWe i szukać pracy [rotfl]
Rekomendowane odpowiedzi