syriusz 27 Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Witam mam pytanko czy max bedzie chodził na nowym macu?
syriusz 27 Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 to mnie pocieszyles,maja mi kupic w pracy maca wiec mam prze..... bede sie musial uczyc czegos innego,a co chodzi pod maca?
Maceo Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 no.. ja przechodzę z max'a na mayę i jestem z tego zadowolony bardzo. Więc nie trać czasu tylko się przestawiaj bo warto.
w!e8 Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Niedługo maci wyjdą na intelu. Pod macowym Wine sobie odpalisz 3dsmaxa :) Pozdrawiam.
Maceo Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Tylko po co psuć sobie maka windowsem !!?! Jak na swoim odpalam Virtual PC z emulacją windowsa, to boję się że mi Os X'a zawiesi, albo złapie wirusa przez internet ;)
Maceo Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 xp prof.. ale darujmy sobie dyskusję, że niby xp jest taki super. jest dużo stabilniejszy itp od poprzednich, ale zdarza mu się niewytrzymać w krytycznych momentach. Ale prawda jest taka, że jak siadam do wina po "relaksie" na maku to myśle sobie o winach: chamstwo i barbażyństwo.
syriusz 27 Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 Chłopaki wiec jaki sprzet polecacie?Jesli nie Maca to co za ta cene moge kupic?Chce pracować na maie a nie na innym programie ktorego musilbym sie uczyc?
Rekomendowane odpowiedzi