Napisano 16 Luty 200619 l Witam wszstkich serdecnie jestem posiadaczem maxa od miesiaca i zaczołem w nim pracować o to moja z pierwszych prac Koło samochodowe z tarcza opona hamulcem i zaciskie pozdrowienia z góry dzieki za ocenienie mojej pracy
Napisano 16 Luty 200619 l No nie jest źle, ale materiały to tu chyba nie istnieją:) Poza tym odnoszę wrażenie, że te otwory w tarczy hamulcowej są za blisko brzegu.
Napisano 16 Luty 200619 l Autor dot.Krzemiana z tymi otworami masz całkowita racje i tarcza jest troche zachuda
Napisano 16 Luty 200619 l kolorki troszeczke raża :) oponka kanciasta i popracuj nad renderem pozdro!
Napisano 17 Luty 200619 l A jak mocuje sie to kolo do reszty (tzn do pojazdu) i nie ma otworow na sruby, zreszta centralna czesc felgi jest zbyt mala. pozdr
Napisano 8 Maj 200618 l Ja bym popracował na modelem felgi i jakimś chromowanym materiałem. Ogólnie jest ok.
Napisano 9 Maj 200618 l jak na jedną z pierwszych prac to ladnie, widac ze sie starasz;) SirAnen -> masz juz swoj watek;P pozdr