GSI Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Witam wszstkich serdecnie jestem posiadaczem maxa od miesiaca i zaczołem w nim pracować o to moja z pierwszych prac Koło samochodowe z tarcza opona hamulcem i zaciskie pozdrowienia z góry dzieki za ocenienie mojej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 na początek to nawet dobre, ale zmień temat zgodny z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 a takie kolory koniecznie musza byc? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 No nie jest źle, ale materiały to tu chyba nie istnieją:) Poza tym odnoszę wrażenie, że te otwory w tarczy hamulcowej są za blisko brzegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GSI Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 dot.Krzemiana z tymi otworami masz całkowita racje i tarcza jest troche zachuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Popracoj nad materiałami............ a będzie całkiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 kolorki troszeczke raża :) oponka kanciasta i popracuj nad renderem pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 A jak mocuje sie to kolo do reszty (tzn do pojazdu) i nie ma otworow na sruby, zreszta centralna czesc felgi jest zbyt mala. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Ja bym popracował na modelem felgi i jakimś chromowanym materiałem. Ogólnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Nie chce się chwalić ale chyba wrzuce moja prace :) oto zdjecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 jak na jedną z pierwszych prac to ladnie, widac ze sie starasz;) SirAnen -> masz juz swoj watek;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi