Napisano 17 Luty 200619 l czesc mam problem maści takiej że .... mam sobie programik -> alias sketchbook pro 2.0 i gdy go chce uruchomic wyskakuje mi komunikat ze owy program potrzebuje MSXML 3.0 .. pisze później ze znajdziesz to /zawiera się to w przeglądarce interentowej IE 6.0 i wyżej. Ja mam IE 6.0 i WinXp z sp2. Wyczytałem tez na googlach ze własnie winXp z sp2 ma juz. Więc niewiem oco cały ten ambaras. A tak wogóle czy ktos działał w tym programie? Czy jest porównywalny do PS ?? pozdrawiam
Napisano 17 Luty 200619 l No do PS'a to raczej porównac go nie można. SketchBook jest idealnym narzedziem do szkicowania i malowania dla osob posiadających tablet(nie wiem jak jest z Pentagramami ale z Wacomem wspólpracuje idealnie).Fakt, że posiada minimalnie dobrany zestaw narzedzi i opcji jest jedynie zaleta a nie wada i pracuje sie w nim prawie jak z kartka papieru i ołowkiem. Pozdrawiam.
Napisano 17 Luty 200619 l Dziwny problem. Mam XP z SP1 i działa, wcześniej bez SP1 też działało. Czy ta wersja Sketchbook Pro 2 jest ze strony producenta czy innego źródła? Może instalacja korekcyjna Windowsa pomoże. Co do samego programu to candyman11 ujął to świetnie. Cudowne narzędzie do szkicowania.
Napisano 17 Luty 200619 l Autor Remedy -> z innego źródła moge ci linka na priv wylasc to sciągniesz i obaczysz czy tobie chodzi ??? --- edited--- Alias Sketchbook Pro 2.0 to pomyłka dla tabletu Pentagram XXL którego jestem włascicielem niestety niedumnym :(. Trzeba przyciskac tak hamsko mocno piórko do podłoża ze głowa mała a w PS gładko. W sumie podobny widok w PS mozna uzyska poprzez naciśniecie TAB :) pzdr.
Napisano 20 Luty 200619 l Autor Remedy-> Chodzi juz ten sofcik bo sciągnołem z Microsofta stronki ten 'MSXML 3.0'. A po za tym to co wyżej napisałem. Over here
Napisano 21 Luty 200619 l sketchbook pod wacoma wymiata...wiem co mowie bo mam oba...i naprawde kazde narzedzie idealnie wspolgra:)
Napisano 5 Marzec 200619 l czy w alias sketchbook pro 2.0 można zapisywać pliki z warstwami?? Bo ja dostałem do laptopka wersję 1.0 i tam niema takiej możliwości :-( Ale porgramik sam w sobie przyjemny.