Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Ważne, aby obrazek nie miał tła (widać wtedy taki białe i szare kwadraciki).

Tworzysz nowy obrazek, w oknie dialogowym zaznaczasz background transparent.

Napisano

kurde nie zupełnie pomogło:)Gdzie sie znajduje te okno dialogowe???I czy te okno jest w AF czy w photoshopie???I najlepiej jak bys podal co zaznaczyc po polsku.Bo mam photoshopa po polsku

Napisano

W photoshopie: Plik -> Nowy... Pokazuje się okno i zaznaczasz przezroczyste:

tu jest po angielsku:

new4if.jpg

Na tym tworzysz sobie napis, ale nie wypełniasz całego tła jednolitym kolorem.

Napisano

dzieki:)Ale mam jeszcze jeden problem.Wszystko zrobilem.Tylko jak przewijam klatki w AF to napisy i wogole caly obraz traca ostrosc.I wogole jak moglbym prace zapisac jako plik AVI.???

Napisano

Dawno After F/X nie widziałem na oczy, ale poszukaj czegoś takiego jak export (w menu file) albo render (nie wiem w jakim menu mogłoby być)

Tracenie ostrości to chyba normalna sprawa. Gdy skończysz przewijanie, wsyzstko staje się na powrót ostre? Jeśli tak, to nie ma się czy przejmować - komp nie nadąża z renderingiem w czasie rzeczywistym :)

Napisano

Aha jeszcze raz dzieki:)I w menu jest Export:)Kurde jeszcze jeden problem:(Otoz napisy przesuwaja sie za szybko.Jak mozna je zwolnic.Dodalem ilosc klatek ale to nie pomoglo:)

Napisano

A czemu napisy się przesuwają ??

Bo są zaanimowane, najprawdopodobniej 2 kaltkami kluczowymi, więc oczywistych jest, że trzeba tą drugą przesunąc dalej w czasie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności