Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Poszukuje osoby która za jak najmniejszą opłatą (lub za darmo) zrobi dla mnie pare ikonek do forum phpbb2 w stylu subSilver. A dokładniej chodzi mi o ikonki odpowiedzialne za pokazywanie czy post był przeczytany czy też nie. W załączniku pokazuje pierwowzory. Nowe ikonki miały by przedstawiać żaglówke i w zależności czy post był przeczytany czy też nie to ta żaglówka była by z żaglami lub bez, a dla tematu zamkniętego była by kotwica. I zależy mi bardzo na tym żeby te ikonki dobrze współgrały z resztą forum. Adres fora to http://www.zeglarstwo.9x.pl/forum/ . Kontakt ze mną to gg- 4048877 lub tlen - siwy_bos lub e-mail [email protected]

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wrzuć kilka fotek takich żaglówek i kotwicy to może coś da się zrobić :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Prosze bardzo Tutaj kilka z książki którą znalazłem

poprawione1bt.th.jpg

poprawione27oj.th.jpg

poprawione35ed.th.jpg

aglwki0043xw.th.jpg

Macie zdięcia łódeczek jak i kotwicy :) A jeżeli jesteś Deus chętny więcej zrobić :) to moge ci znaleść jakieś zajęcie związane z grafiką i z moim i mojego kumpla forum. Tylko powiedz.

Napisano

siwy_boss: jestem żeglarzem i jestem grafikiem :) jakie to maja byc łodki? Omegi, DeZety, Laser whatever? pomysł z łódkami nie jest zły, ale czy nie lepiej może wymyśleć coś innego niż łódki? to takie oklepane...

BTW: do takiego forum przydałby się zupełnie inny skin. Drewno, ciemne tło, ciekawy banner na top strony. Silver nie zabardzo leży w tradycjach żeglarskich. No chyba że to forum o wakacyjnych żaglach na Tangach , przy piwku itp ;)

Pozdrawiam

[PS]

dziś jestem już nieosiągalny (bo zlot) ale jutro z chęcią mógłbym pogadać na GG w kwestii designu całego forum ;)

Napisano
  • Autor
siwy_boss: jestem żeglarzem i jestem grafikiem :) jakie to maja byc łodki? Omegi, DeZety, Laser whatever? pomysł z łódkami nie jest zły, ale czy nie lepiej może wymyśleć coś innego niż łódki? to takie oklepane...

BTW: do takiego forum przydałby się zupełnie inny skin. Drewno, ciemne tło, ciekawy banner na top strony. Silver nie zabardzo leży w tradycjach żeglarskich. No chyba że to forum o wakacyjnych żaglach na Tangach , przy piwku itp ;)

Pozdrawiam

[PS]

dziś jestem już nieosiągalny (bo zlot) ale jutro z chęcią mógłbym pogadać na GG w kwestii designu całego forum ;)

Super :) To mam nadzieje że się dogadamy. A i nie siwy_boss tylko siwy_bos (brotherhood of steel) Mam tego nicka jeszcze z czasów świetności fallouta :)

Napisano
  • Autor

Odświeżam temat ponieważ kolega tweety załapał zlecenie przez co niemoże mi pomóc. Wszystkich którzy są chętni niech piszą do mnie na e-mail'a albo na gg. Bywam często po 16.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.