maverick sheep Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Witam wszystkich zainteresowanych i nie zainteresowanych :) Praca jest juz oddana wiec sobie porównam wasze komentarze z moimi kochanymi prowadzącymi ;) sorki ze zgóry sie tłumacze ale jak to przy studjowaniu troche czasu brakło.. no i to chyba tyle zapraszam do komentowania..
piotrek Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Ładnie, ale trochę mało detali PS. świetne niebo - bardzo ładnie komponuje się z budowlą.
Ryjas Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 mało detali dokładnie.. w samej bryle chyab da sie jeszcze troche pokombinowac.. teraz troche makietowo, chyab ze o to chodziło...;)
maverick sheep Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 http://img100.imageshack.us/my.php?image=12popr9ww.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=wwww8ek.jpg hehe na razie game over z tym projektem wiec z teksturkami raczej odpada a co do detali to hm no coz powiedzmy ze zalozylem ze tyle wystarczy... dzieki za komentarze
Dejot Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 jestem ciekaw opinii prowadzacych - katedra histori na pk. ach ten kochany hapol, co do bryly to faktycznie za malo detalu, aquarelka niezla, choc troche niedbala.
Wacman Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Zgadzam sie, ze tlo fajne, nie poszedles na latwizne i nie dales tylko bialych materialow, bialego tla i jazda ze skylight i GI... :) Aby na pewno nie bylo tam kiego cokolu? Bo tak dziwnie to to wyglada. Mialem zawsz z histry architektury 3 wiec nie wiem. Najbardziej lubialme starozytnosc ze wzgledu na mala ilosc materialu do nauki - do tego nie prenumeruje A&B ani Architektury - ale ze mnie cham...
maverick sheep Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 hehe Wacman nie przesadzaj:) po prostu nie zamykasz sie w jednej gazecie jak wiekszosc :) a z tym 3 z histy to hm a co to jest cokół :) .... Dejot hm no w sumie komentarze byly pozytywne ale im generalnie chodzi o odreczne prace wiec w sumie nie wiem jak sie to skonczy bo jeszcze nie paczylem na ocenke.. oceniala to dr inz. arch Waszczyszyn wiec powinno byc git tylko nie zrozumialem why mialem robic odrecznie jak wziołem temat 3d no coz dolanczam sie do twojego komentarza kochany hapol (sic!)
Rekomendowane odpowiedzi