mileS Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Witam wczoraj 18 lutego wrucilem z wakacji :] dla przypomnienia podstaw 3ds maxa zrobilem sobie model(narazie glowe) i pytanie do was czy kontynuowac ten model dodac reszte cielska i detale czy zaczac od nowa ? oto co narazie mam z gory dzieki za C&C :] jechac mnie ile wlezie :] gdyby padlo pytanie ile pracuje w 3ds maxie odrazu odpowiem ze 3 tygodnie(nie liczac wyjazdow)
mileS Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 Widze ze narazie nikt nie napisal tak wiec daje troszke detali dla smaczku :] Jeszcze zabki
thorgal Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 powiem tak.. patrze na to i patrze i za cholere nie moge dojsc do tego co widze..
mileS Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 Wiem ze troszke(;p...) nagmatwane ale to wyjdzie w praniu , narazie tylko nie wiem czy konczyc ta prace czy zaczac od nowa :] . Obrazki przedstawiaja twarz (jaszczurkowata).
Vorek Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Szczerze ? szkoda czasu, zacznij od nowa. Pooglądaj sobie parę tutków o box czy poly modelingu, kilka siatek i pamiętaj że nie samymi extrude'ami człowiek żyje :) Pozdrawiam
Marcin Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 bez przemyślenia, widać ze model powstaje chaotycznie przez "a może tak" nie tędy droga :>
Eden-3d Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 do niczego to nie podobne,jak bys nie napisal ze to glowa to bym za chiny sie nie domyslil ,wyglada jak bys zaznaczal punkciki i je przesuwal gdzies na oslep
mileS Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 Dobra z godzina 18:48 zaczynam nowa glowe :] sciagne moze referki:P .
Badyl Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 moze nie rzucaj sie od razu na takie proste rzeczy jak glowa... moze cos trudniejszego na poczatek :)
mileS Napisano 20 Luty 2006 Autor Napisano 20 Luty 2006 hehe :] no tak ale zaczelem ta glowe i tak klikalem az cos(cos hehe ...) wyszlo i poprostu ja wstawilem a jak watek juz jest to bede go kontunuowac.
Rekomendowane odpowiedzi