Napisano 19 Luty 200619 l Witam wczoraj 18 lutego wrucilem z wakacji :] dla przypomnienia podstaw 3ds maxa zrobilem sobie model(narazie glowe) i pytanie do was czy kontynuowac ten model dodac reszte cielska i detale czy zaczac od nowa ? oto co narazie mam z gory dzieki za C&C :] jechac mnie ile wlezie :] gdyby padlo pytanie ile pracuje w 3ds maxie odrazu odpowiem ze 3 tygodnie(nie liczac wyjazdow)
Napisano 19 Luty 200619 l Autor Widze ze narazie nikt nie napisal tak wiec daje troszke detali dla smaczku :] Jeszcze zabki
Napisano 19 Luty 200619 l powiem tak.. patrze na to i patrze i za cholere nie moge dojsc do tego co widze..
Napisano 19 Luty 200619 l Autor Wiem ze troszke(;p...) nagmatwane ale to wyjdzie w praniu , narazie tylko nie wiem czy konczyc ta prace czy zaczac od nowa :] . Obrazki przedstawiaja twarz (jaszczurkowata).
Napisano 19 Luty 200619 l Szczerze ? szkoda czasu, zacznij od nowa. Pooglądaj sobie parę tutków o box czy poly modelingu, kilka siatek i pamiętaj że nie samymi extrude'ami człowiek żyje :) Pozdrawiam
Napisano 19 Luty 200619 l bez przemyślenia, widać ze model powstaje chaotycznie przez "a może tak" nie tędy droga :>
Napisano 19 Luty 200619 l do niczego to nie podobne,jak bys nie napisal ze to glowa to bym za chiny sie nie domyslil ,wyglada jak bys zaznaczal punkciki i je przesuwal gdzies na oslep
Napisano 19 Luty 200619 l Autor Dobra z godzina 18:48 zaczynam nowa glowe :] sciagne moze referki:P .
Napisano 20 Luty 200619 l moze nie rzucaj sie od razu na takie proste rzeczy jak glowa... moze cos trudniejszego na poczatek :)
Napisano 20 Luty 200619 l Autor hehe :] no tak ale zaczelem ta glowe i tak klikalem az cos(cos hehe ...) wyszlo i poprostu ja wstawilem a jak watek juz jest to bede go kontunuowac.