Bobby_digital Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 LOGO baby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 white Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 widzę problem ze światłem brył... no i te kolorki... za nic w świecie nie mogę jaki mają związek z 3d... pozdatwaim [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 kolorki związek z 3D ??[hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 Na poczatku zastanawialem sie co jest projektem - Twoj avatar, czy to po prawej :P Wielkoscia sa zblizone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 hehe ok ok postaram sie zmienic avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 hehe,.........jakos mi nie podchodzi te twoje logo... ps. a co do avatara....to zmien lepiej zanim ktorys z moderatorow cie zobaczy [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Uwazam logo za swietny pomysl! Jesli nie do tego, to do innego konceptu powinienes je wykorzystac, popraw jedynie odleglosci pomiedzy wszystkimi elementami - niech beda identyczne - tak jak w kwadracie, takie same daj granicy tla. Bedzie GOOD! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 ooo dzięki nie myslalem ze sie komus spodoba :) narazie nie mam zadnego programu do graf 2D, jakbede mial do bym je dopracował jeszcze. pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 to jest wszystko na co mnie stać w tym photoshopie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 jeszcze mam białom ale logo sie mało zmieniło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 oo no ta biala jest super mnie sie bardzo podoba [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 Powiem tylko jedno: PODOBA MI SIĘ ! Tak po prostu bez kosmętarza [pokazal jezyk] [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 nowy pomysl (dalej męcze szescian:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 oooo....! ten ostatni fajny tylko font do zmiany - jest pewna zasada - znak symetryczny to font najlepiej bezszeryfowy i w koniecznie prosty :) pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 Dzieki boowa :) gdybym tylko sie na tym znał i rozumial co do mnie mowisz:) tzn dokladnie to nie wiem co to jest \"bezszeryfowy\" :) pozdr[soczek] heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonre Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 RozczarowaLem siE :mad: PoczAtek genialny, ale pOzniej to juZ \"przebajerzone\". Odnosnie pierwszego projektu to jest to najlepsze co do tej pory widziaLem. :mad:Boowa siE przyczepiL do kolorOw i 3D!! :mad: a jakie kolory sA w 3D ?? Osie w MAXie sA TOTALNIE RGB, a Boowa sie mi czepia do RGB. inne kolory w MAXie: standardowy GUI jest troche za szary, a czarny za czarny. Co niby kolor gizma pasuje bo jest z CMYKu ?? ...aZ wAtek zgubiLem, yhh... PoczAtek byL genialny to i jest szansa na GENIALNY FINAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi