Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

widzę problem ze światłem brył... no i te kolorki... za nic w świecie nie mogę jaki mają związek z 3d...

pozdatwaim [piwo]

Napisano

Na poczatku zastanawialem sie co jest projektem - Twoj avatar, czy to po prawej :P Wielkoscia sa zblizone

Napisano

hehe,.........jakos mi nie podchodzi te twoje logo...

ps. a co do avatara....to zmien lepiej zanim ktorys z moderatorow cie zobaczy [piwo]

Napisano

Uwazam logo za swietny pomysl! Jesli nie do tego, to do innego konceptu powinienes je wykorzystac, popraw jedynie odleglosci pomiedzy wszystkimi elementami - niech beda identyczne - tak jak w kwadracie, takie same daj granicy tla. Bedzie GOOD!

pozdr

Napisano
  • Autor

ooo dzięki nie myslalem ze sie komus spodoba :) narazie nie mam zadnego programu do graf 2D, jakbede mial do bym je dopracował jeszcze. pozdr[piwo]

Napisano

Powiem tylko jedno:

PODOBA MI SIĘ !

Tak po prostu bez kosmętarza [pokazal jezyk]

[soczek]

Napisano

oooo....!

ten ostatni fajny tylko font do zmiany - jest pewna zasada - znak symetryczny to font najlepiej bezszeryfowy i w koniecznie prosty :)

pozdrawiam[piwo]

Napisano
  • Autor

Dzieki boowa :) gdybym tylko sie na tym znał i rozumial co do mnie mowisz:) tzn dokladnie to nie wiem co to jest \"bezszeryfowy\" :) pozdr[soczek] heh

Napisano

RozczarowaLem siE :mad:

PoczAtek genialny, ale pOzniej to juZ \"przebajerzone\".

Odnosnie pierwszego projektu to jest to najlepsze co do tej pory widziaLem.

:mad:Boowa siE przyczepiL do kolorOw i 3D!! :mad:

a jakie kolory sA w 3D ?? Osie w MAXie sA TOTALNIE RGB, a Boowa sie mi czepia do RGB.

inne kolory w MAXie: standardowy GUI jest troche za szary, a czarny za czarny.

Co niby kolor gizma pasuje bo jest z CMYKu ??

...aZ wAtek zgubiLem, yhh...

PoczAtek byL genialny to i jest szansa na GENIALNY FINAL

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności