Napisano 22 Luty 200619 l Witam! Tym razem zabrałem sie za stworzenie "futurystycznej" kuchni. Wstawiłem scene do działu wip, gdyz bede starał sie dobrać odpowiednie oświetlenie/ustawienie kamery dla tej sceny. ... do rzeczy : Krytyka i komentarze pożądane!
Napisano 22 Luty 200619 l Bonifatz - w regulaminie nazewnictwa nie ma formy "wizualizacja", popraw ją na właściwą
Napisano 22 Luty 200619 l fajnie, ale: - lodówka w tle z innej bajki (-; komory zlewu jakoś mało futurystyczne - i jak dla mnie to małe. I może osobiście bym bez tych chromowanych rur z tyłu - niech to sie trzyma samonośnie (-; (jak szalec to szalec) - ten chrom taki...hmm - małomiasteczkowy. Rura pod płytą jest ok.
Napisano 22 Luty 200619 l cześć twoja wizja jest fajna i posunęła mi pomysł na jeszcze większe szaleństwo, tzn kuhnia składająca się z takih okręgów ale podwieszona pod sufitem i rozkładana tylko w momęcie gdy chcesz coś upihcić, taki motyw był chyba w gwieznych wrotah z winą (okręgi spadające z góry) wtedy nie byłoby problemów ze słupami itp taka wizja mnie naszła poza tym fajna pracka:)
Napisano 22 Luty 200619 l Autor Dabrow : Pewnego dnia pewnie potraktuje Twoje opinie poważnie ;P khazell : heheh raczej pól grawitacyjnych nie bede instalował w tej kuchni ;p ... updejts sóN
Napisano 22 Luty 200619 l Autor Dabrow : po prostu nie rozumiem Twojej niechęci do fajnowych chromów ;p ... to w sumie najbardziej mnie ubodło ;) pawcyk : To raczej nie jest kuchnia do typowego domu, i wiem ze nie kazdemu bedzie sie to podobać. Atutem tej kuchni jest to ze zajmuje mało miejsca i do kazdej szafki, zlewu itd. jest tyle samo miejsca ;)....
Napisano 22 Luty 200619 l Autor troche powalczyłem z szejderami i oświetleniem ... narazie nie jestem zadowolony ...
Napisano 23 Luty 200619 l eee - źle zrozumiałeś - nie niechęć bo lubię, ale chrom ma być zE sensem ((-; Tak trochę jest że w sumie taki małomiasteczkowa nowoczesność to "chromy i niech się wszystko świeci jak pawianowi dupa" (-; Myślę że prawdziwy futuryzm właśnie w ekstra materiałach się objawi, dających możliwość swobodnego kształtowania np. takiego pozwijanego fault'owego blatu kuchennego bez potrzeby uciekania się do podpierania chromowanymi słupkami. Zauważ - słupek pod płytą jest logiczny, choć pewnie omijalny - ba nawet na pewno - już dziś są płyty które można instalować w swobodnych blatach - instalacja idzie w poziomie... Dawaj dalej i sie nie przejmuj moim bajdurzeniem (-; ATSD to mi podpuściłeś pomysła - tylko czas trzeba żęby to zrobić (-;
Napisano 23 Luty 200619 l Autor Dabrow : Spoko ... działam dalej ... najwazniejsze ze sie rozumiemy ;) tym razem lodówka (troche przesadziłem z dof`em chyba).
Napisano 23 Luty 200619 l (-; DOF - odrobinkę. Albo bym dodał jeszcze trochę mniejszego pośrodku (-; AAa już wiem co mi od początku nie leży - kolor światła i przez to wszystkiego - zbyt żółty...
Napisano 23 Luty 200619 l Autor Masz racje Dabrow! tez tak cos mi nie lezało zaraz obetne te zółte pasmo.