Szyna07 Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 mam problem jak zawsze nie wiem jak zrobić rample (czego uzyć boxa cylindra ??) please o momoc dzięki z góry pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 użyj boxa, nurbsa, wszystkiego co masz pod ręką :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 jaką rampe? moze jakis szkic, referki czy cuś w tym stylu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna07 Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 mam rampe od boku no i i cały bok zrobiłem plane tylko jak to teraz wszystko wyciągnąćw prawo zeby było 3d bo plane nie ma w modyfi bevel moze jest jakaś inna obcja prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 jak robisz z plane to daj na niego modyfikator shell :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 zaznacz krawedzie (edge) i przeciagnij z shiftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna07 Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 no jest ok ale gdy nałoże na to teksture to ona sie tak rozciąga do bani sprawdcie to i odpiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Szyna07 -> Przejrzyj tutoriale które są na http://www.max3d.pl, jest tam masa wiedzy. Poznaj techniki to nie będziesz więcej zadawać pytań "jak zrobić konkretną rzecz?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna07 Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 jest klimat uzyłem line a puźniej bevel i na końcu Smooth i Rampa 100% zajebista dzięki za pomoć ziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi