Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam! mam taki problem w 3ds max4 : gdy uzywam sterownika heidi software wszystko dziala sprawnie lecz gdy uruchomie maxa z obsluga opengl lub direct3d (tu zupelna kicha - na kazdym viewporcie jest straszny sajgon, nie widac nawet grida, mimo ze projekt jest calkowicie pusty, czysty) to po kilku minutach program traci kontakt z rzeczywistoscia (tzn. nie odpowiada) i trzeba go zamknac gwaltem. Prosze o pomoc! Windows? Sterowniki?? Karta???

Czego uzywam: Win98, Gforce4mx440, najnowsze detonatory (44.03), Amd2000Xp+, 256 ddr. HELP!

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem napewno.....ale zmien sobie windows.........nie zebym mial cos do win98......ale....hmmm....no nie wiem......ja na xp nie mam takich problemow.......[piwo]

Napisano
  • Autor

Dzieki! :P A moze ktos spotkal sie juz z takim problemem i potrafi mi pomoc? Nie usmiecha mi sie instalowac tego badziewia. A nie daj boze to takze nie pomoze i wtedy to dopiero bedzie kaplica! A wiec: [pomocy]

Napisano

Zmien system na 2000 z Sp 4 . Maxa na 5.1,a stery na Soft Quadro i tyle!

bedzie chodzic jak burza

Napisano

Witam.Zainstaluj sobie direktX 8.0 i powinno byc dobrze (przynajmniej u mnie jest dobrze bo tez jak biore na opengl tom i sie tak kaszani) a jak nie to rob pod tym co robisz...

Napisano
  • Autor

Dzieki za podpowiedzi. Niestety z Directem juz probowalem, nie w tym tkwi problem. A pracuje sie na softwerze tragicznie poniewz strasznie znieksztalca textury! Co przy modelingu z blueprintow jest prawdziwym koszmarem! Ehh.. :(

Dzieki raz jeszcze za podpowiedzi!

Napisano

na 90% to wina windowsa:) walnij sobie win2k albo winxp i nie bedzie problemow:)

na 98 mialem podobne problemy