Napisano 22 Luty 200619 l mam mały problem tworze particle i w 100 klatce mi cząteczki znikają nie wiem dlaczego podobnie dzieje się z reakcjami liczy reakcje ale w 100 klatce już koniec i dalej już mi nie chce liczyć oczywiście ustawiłem iż moja animacja ma więcej niż 100 klatek ?
Napisano 22 Luty 200619 l jeśli chodzi o particle to musisz zwiększyć "life" do tylu klatek ile Ci potrzeba. W reactorze (domyślam się że o to Ci chodzi) zwiększ "end frame" tyle ile potrzebujesz. Pozdrawiam
Napisano 23 Luty 200619 l w cząsteczkach trzeba też oprócz większego parametru LIFE ustawić większy czas DISPLAY UNTIL
Napisano 25 Luty 200619 l Autor małe pytanko jak moge ustawić żeby raactor obliczał dla więcej niż 100 klatek i prawda z tym display unit ustawiłem ładnie life time ale display unit co to właściwie jest ??? chodzi o to że po wyświetleniu jakiejś ilości cząteczek wszystkie później znikaja??
Napisano 25 Luty 200619 l małe pytanko jak moge ustawić żeby raactor obliczał dla więcej niż 100 klatek i prawda z tym display unit ustawiłem ładnie life time ale display unit co to właściwie jest ??? chodzi o to że po wyświetleniu jakiejś ilości cząteczek wszystkie później znikaja?? Jeśli chodzi o reactora to pisałem Ci, we właściwościach reactora w zakładce Preview&Animation ustaw "end frame" na tyle ile potrzebujesz. Jeśli chodzi o particle to chodzi o wyświetlanie cząstek do (until) określonej parametrem klatki Pozdrawiam