CobraPL Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Jak w temacie. Mój problem polega na tym, że nie wiem jak zrobić okno... Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Create > windows poszukaj też opisów w helpie maxa przez wyszukiwarkę wpisując "windows" albo wymodelować polymodellingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CobraPL Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 THX Zaraz sprawdze!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 ja wszystkie obiekty zawsze modeluję z poly edytorem "editable poly" poco używać gotowych elemętów?? żadne satysfakcji się z tego nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 po to są żeby ich używać, zwłaszcza jak masz deadline "na wczoraj" i nie masz czasu dłubać okienek ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi