Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Ostatnio przegladałem swoje prace i skanowałem kilka. Od dawan wchodze na max3d ale jeszcze nie zamieszczałem nigdy swoich prac. Możecie mnie objechac. Z góry dzieki.

Praca wykonana długopisem na kartce w kratke co widać niestety.

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kartki w kratke ssa pale.

Dziekuje za uwage :)

ogolnie bardzo fajnie - czekam na wiecej.

Napisano

stylem bardzo przypomina artworki które były dostepne w bestiariuszu gry warhammer: shadow of the horned rat...

Napisano

jak dla mnie troche za ciemna ta praca, ale i tak fajna :)

dobry detal - co bardzo lubie ;)

masz może tego więcej??

pozdrawiam

Napisano

Świetny ten "długopis"! Czekam na więcej! (przydałby się lepszy skan...) Pozdr

Napisano
stylem bardzo przypomina artworki które były dostepne w bestiariuszu gry warhammer: shadow of the horned rat...

ciekawi mnie na ile jest przerysowany według tamtych wzorców, a na ile własnej inwencji. Oczywicie czasem ciężko uniknąc rysowania w pewnej konwencji, bo warhammerowski skaven to warhammerowski skaven, ale naprawdę przypomina tamte arty. Dla porównania wrzuć coś co nie jest związane z Warhammerem. Wtedy będzie można zweryfikować.

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarze. Naprawde.

Co do "zarzutów" że przerysowywany - nie jest on przerysowywany. w 100% z głowy. Fakt że przypomina artworki z warhammera, bo jestem zagorzałym fanem i graczem. Mam pare innych tylko w tej chwili padł mi skaner. Obiecuje że wrzuce niedługo.

Tak pozatym to wszystkie prawie długopisem. :)

Pozdrawiam

Napisano

hej graphitt ! Rzeczywiście w klimacie rysunkow z warhammera -bardzo ładna praca . Może nastepnym razem pokusisz sie o jakąś dynamiczną scenkę albo kilka postaci w akcji?

pozdrawiam !!