radzik Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Pierwsza praca z tryptyku dla Aleńki. Wkrótce tancerka, a na końcu... no właśnie, jeszcze nie wiem ;) Wykonane: tablet Volito2, photo-paint i photoshop. no i jeszcze szkicownik...
biglebowsky Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Troche szkoda że poszedłeś na łatwizne z tym czarnym tłem.
Morbid Karbid Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 bardzo fajne. Jak dorzucisz tło to przez kraj przeleci fala odgłosu upadającej szczęki. Korzystałeś z jakichś referek? Jeśli to jakiś klasyk to nie kojarzę.
radzik Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 Troche szkoda że poszedłeś na łatwizne z tym czarnym tłem. Raczej nie, to było zamierzone, ale oczywiście liczyłem się z tym, że ten element może zostać tak potraktowany. bardzo fajne. Jak dorzucisz tło to przez kraj przeleci fala odgłosu upadającej szczęki. Korzystałeś z jakichś referek? Jeśli to jakiś klasyk to nie kojarzę. Owszem z refek korzystałem, ale raczej nie z dzieł malarstwa światowego, raczej amatorskiej fotografii ;) .
biglebowsky Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Nawet jeśli zamierzone to praca wcale na tym nie zyskuje, to poprostu najprostrze możliwe rozwiazanie i praktycznie zawsze sie sprawdzi, taki malarski/graficzny odpowiednik tego co się zwie słowo wytrych. 1
radzik Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 OK, widzę, że nie ma litości. Pomyślę nad dokończeniem kompozycji.
Rekomendowane odpowiedzi