Napisano 23 Luty 200619 l Pierwsza praca z tryptyku dla Aleńki. Wkrótce tancerka, a na końcu... no właśnie, jeszcze nie wiem ;) Wykonane: tablet Volito2, photo-paint i photoshop. no i jeszcze szkicownik...
Napisano 23 Luty 200619 l bardzo fajne. Jak dorzucisz tło to przez kraj przeleci fala odgłosu upadającej szczęki. Korzystałeś z jakichś referek? Jeśli to jakiś klasyk to nie kojarzę.
Napisano 23 Luty 200619 l Autor Troche szkoda że poszedłeś na łatwizne z tym czarnym tłem. Raczej nie, to było zamierzone, ale oczywiście liczyłem się z tym, że ten element może zostać tak potraktowany. bardzo fajne. Jak dorzucisz tło to przez kraj przeleci fala odgłosu upadającej szczęki. Korzystałeś z jakichś referek? Jeśli to jakiś klasyk to nie kojarzę. Owszem z refek korzystałem, ale raczej nie z dzieł malarstwa światowego, raczej amatorskiej fotografii ;) .
Napisano 23 Luty 200619 l Nawet jeśli zamierzone to praca wcale na tym nie zyskuje, to poprostu najprostrze możliwe rozwiazanie i praktycznie zawsze sie sprawdzi, taki malarski/graficzny odpowiednik tego co się zwie słowo wytrych.