Napisano 24 Luty 200619 l a więc tak jak w temacie ;] model jest gotowy, ale pozostaje odwieczny problem (przynajmniej mój) z materiałami :P dlatego też wrzucam do WIPa pozdrawiam C&C mile widziane oczywiście ;] edit: siatek nie pokazuje bo sporo rzeczy jest zrobione booleanem i siatka nie wygląda najlepiej
Napisano 24 Luty 200619 l Autor eeeeeee jaki materiał?? :] bo nie kapuje o co chodzi. to co tutaj jest to standardowy szary, no może troche jaśniejszy ;]
Napisano 24 Luty 200619 l mam muvo i widze ze proporcje Ci siadły :( dodatkowo gałka "zmiany biegów" za daleko wychodzi. Ladny model Pozdrawiam
Napisano 24 Luty 200619 l Autor no właśnie też mi coś nie pasowało z proporcjami.......... chyba sobie przypadkowo printy przeskalowałem ;] edit: no właśnie sprawdziłem proporcje i jest ok. Nawet specjalnie robiłem nowe zdjęcia i pasuje ;] nie wiem może to wina perspektywy.
Napisano 24 Luty 200619 l no troszeczke fakt za krotki i za szeroki jest...ale pozatym cacy :) nic dodac nic ujac , jak zwykle rozumiemy sie bez slow :D no ciekawe jak sobie poradzisz z teksturkami :) najgorzej bedzie wymodzic przezroczysta obudowe na sam odtwarzacz zeby bylo widac środek tego odtwarzacza :)
Napisano 24 Luty 200619 l Autor no ok troche przeskalowałem, powiedzcie czy pomogło. ja już chyba straciłem wyczucie do tego modelu ;] aha na pewno złącze usb było za bardzo schowane edit: eeeeeeeeeee .:qba:. jaka przeźroczysta obudowa?? ;] nie wiem o co cho
Napisano 25 Luty 200619 l Że tak brzydko powiem widac wszystkie fleki playerka :) nizej dorzucam fotki
Napisano 25 Luty 200619 l Autor hehe ja mam troche inny, tzn moje jest całe czarne, a nie przeźroczyste ;]
Napisano 13 Październik 200618 l Dobra, jako że robie to samo, to sie wypowiem :-P Proporcje przycisków i rolki do przewijania na dole nie grają. A sama rolka ma za bardzo wystające bolce. Coś jest zwalone obok wgłębienia na napis CREATIVE z prawej strony, to załamanie chyba nie powinno być tak bardzo widoczne :-) Pozatym super, na dodatek lepiej niż ja :-/