BODJO Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 Witam po przerwie prezentuje szkice autka merola. Praca wykonana tabletem w photoshopie cs, czas na jeden szkic ok 4 godzin. Pozdrawiam i milego ogladania-zapewniam wiecej w niedalekiej przyszlosci. BODJO
miwt Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 no ladnie ladnie tak jak wczesniej pisalem ..nie pogardzilbym takim mercem...8 godzin dobrze wykorzystanych:)...jedziesz dalej;)
Gość Caspik Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 kurde...i co ja mam mowic? Po prostu ekstra ;) Pod wzgledem technicznym IMO jest wszystko kul . Jedyne co mi nie pasuje to rozswietlenia na przodzie- na karoserii: jakos mi nie przypadly do gustu. powodzenia pozdro
imprecis Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 Nie no full respekt ! Cieżko cos konstruktywnego napisac :)
rowr Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 eee rewelka projekt i wykonanie...bardzo mi sie podoba[heheh a teraz pojade czepialstwem :P jak dla mnie za wysoko podwieszony :P:P:P]
dreamdealer Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 hehe fantastik, w nagrode masz prace w FSO :D:D:D bomba, super, respekt :)
-Dino- Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 hehe super..ale jak niewiem co napisac to spytam sie w jaki sposób nadałeś kolor i jak nadaleś tak równe linie? pozdro
BODJO Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 DZIEKI ZA KOMENTARZE WSZYSTKIM! CO DO PYTANIA DINO , PROSTE LINIE SA EFEKTEM ROZRYSOWANIA SIE NA DUZYM FORMACIE NA NORMALNYCH KARTKACH, MOZNA WYUCZYC SIE MACHANIA PEWNIE ŁAPA CO POZNIEJ LATWO PRZENOSI SIE NA TABLET I KOMPA. LINIE NIE POWSTAJA NA SKUTEK DUZEGO POWIEKSZENIA I KRESLENIA POMALUTKU , ODCINECZKAMI, MOCNE PROSTE SA POPROSTU ZDECYDOWANYMI POCIAGNIECIAMI. POZDRAWIAM BODJO
zi_q Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 Praca swietna.. naprawde jestem zachwycony! Widac, ze masz "obcykane" to co robisz. Tylko czy aby napewno mozna mowic, ze jest to Mercedes? Nie ma tego swojego charakteru, czegos mu brakuje. Rownie dobrze moglbym powiedziec, ze to jakas inna marka. Nie nie czepiam sie. Mowie co mysle. Pozdrawiam
Merovingian Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 w piewszym zdjeciu mozna zwatpic czy tylna felga jest wypukla czy wklesla. Wiadomo ze wklęsła ale jak sie przygladac to nagle przeskakuje na wypuklą. Moje wrazenie jest takie. Ze wzgledu na to ze jestes studentem ASP, stawiam 4 za tą felgę. Tak to bardzo ladnie.
Rekomendowane odpowiedzi