Hindus Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Istnieje mozliwosc odpalenia MS na modelu ale w taki sposób żeby nie było to widoczne w viewporcie co by nie zamulało ? wiem że moge ms wyłączyc (mała żaróweczka) ale wtey renderuje bez ms - a chce miec bez ms w viewporcie a z ms podczas reneringu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 to proste, jezeli masz editable poly and so on ... to zaznaczasz tam ptaszkiem in "rendering" etc a wylaczasz w vieport. zaraz zapodam scrina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 nie mam teraz dostepu do maxa ale w opcjach ms są chyba opcje: render interiations i viepowrt interations? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 panie Hindus no wiesz co, wstyd :) znalezione na googlu http://www.dreamdealer.nl/img/images/tuts/velg/027.gif bo nie mam dostępu do maxa :) w render values ustawiasz sobie iterations na ile tam chcesz a "główne" ustawiasz na 0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 dobra juz dobra nie bijcie skad mam to wiedziec ;) oki działa ql - wielkie dzięki za pomoc - tak wogóle to ja tylko sprawdzałęm czy cos umiecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi