Napisano 28 Luty 200619 l Istnieje mozliwosc odpalenia MS na modelu ale w taki sposób żeby nie było to widoczne w viewporcie co by nie zamulało ? wiem że moge ms wyłączyc (mała żaróweczka) ale wtey renderuje bez ms - a chce miec bez ms w viewporcie a z ms podczas reneringu.
Napisano 28 Luty 200619 l to proste, jezeli masz editable poly and so on ... to zaznaczasz tam ptaszkiem in "rendering" etc a wylaczasz w vieport. zaraz zapodam scrina :P
Napisano 28 Luty 200619 l nie mam teraz dostepu do maxa ale w opcjach ms są chyba opcje: render interiations i viepowrt interations?
Napisano 28 Luty 200619 l panie Hindus no wiesz co, wstyd :) znalezione na googlu http://www.dreamdealer.nl/img/images/tuts/velg/027.gif bo nie mam dostępu do maxa :) w render values ustawiasz sobie iterations na ile tam chcesz a "główne" ustawiasz na 0 :)
Napisano 28 Luty 200619 l Autor dobra juz dobra nie bijcie skad mam to wiedziec ;) oki działa ql - wielkie dzięki za pomoc - tak wogóle to ja tylko sprawdzałęm czy cos umiecie ;)