Napisano 6 Sierpień 200321 l Hi there! We\'ve decided to make our own animation. We were inspired by Philip K. Dick\'s story called \"The Great C\". Authors of animation : FLEXlm lemoor Huma We are working hard all time on Maya This thread will be updated as often as we can. Wish us luck. See you soon
Napisano 7 Sierpień 200321 l Maybe do not make so Polish shopken, Szczecin member.... A zapowiada się milusio.
Napisano 7 Sierpień 200321 l Autor Zamieszczamy najnowsze rendery testowe. Na obrazkach widać arterie komunikacyjną, która prowadzi do schronu przeciwatomowego. http://www.gym-pm.org/env.htm Nasza koncepcja różni się dość znacząco od oryginalnego opowiadania. Pierwotnie Wielki K miał spoczywać w zrujnowanym post apokaliptycznym mieście. Zadecydowaliśmy o bunkrze ponieważ ta wizja wydaje się nam bardziej interesująca i mniej kłopotliwa pod względami technicznymi. W ciągu dwuch dni zamieszcze model głównego bohatera oraz pare innych rzeczy, możliwe ze model koncepcyjny Wielkiego K. Prosimy o wszelkie sugestie i opinie.
Napisano 7 Sierpień 200321 l Hi, Podoba mi się, ma ciężki klimacik jak na razie. Modele są szczegółowe. Martwię się o tekstury, bo te pale pod torami zupełnie do mnie nie przemawiają. Ja bym dał na wszystko bardzo stonowaną kolorystykę, proste mapy kolorów, a wszystkie szczegóły wyciągnął bumpem i specularami. A i jakieś matty na tło by się zdały, bo góry itd. w wersji 3D aby przekonywać wymagają ogrom pracy i mocy przerobowej. Pozdrawiam,
Napisano 7 Sierpień 200321 l nic nie widze, ciemnosc, widze ciemnosc;d ej ale po co dajesz linka do innego forum, wrzuc tu rendery... grrrr
Napisano 10 Sierpień 200321 l Autor Zamieszczamy najnowsze rendery. www.gym-pm.org/s.htm Caly teren zostal pokryty sniegiem, wkrótce dojdzie do tego zamiec sniezna. Pozdrawiam