Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hi there!

We\'ve decided to make our own animation. We were inspired by Philip K. Dick\'s story called \"The Great C\".

Authors of animation :

FLEXlm

lemoor

Huma

We are working hard all time on Maya

This thread will be updated as often as we can.

Wish us luck.

See you soon

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Maybe do not make so Polish shopken, Szczecin member....

A zapowiada się milusio.

Napisano
  • Autor

Zamieszczamy najnowsze rendery testowe.

Na obrazkach widać arterie komunikacyjną, która prowadzi do schronu przeciwatomowego.

http://www.gym-pm.org/env.htm

env1.jpg

env2.jpg

Nasza koncepcja różni się dość znacząco od oryginalnego opowiadania. Pierwotnie Wielki K miał spoczywać w zrujnowanym post apokaliptycznym mieście. Zadecydowaliśmy o bunkrze ponieważ ta wizja wydaje się nam bardziej interesująca i mniej kłopotliwa pod względami technicznymi.

W ciągu dwuch dni zamieszcze model głównego bohatera oraz pare innych rzeczy, możliwe ze model koncepcyjny Wielkiego K.

Prosimy o wszelkie sugestie i opinie.

Napisano

Hi,

Podoba mi się, ma ciężki klimacik jak na razie. Modele są szczegółowe. Martwię się o tekstury, bo te pale pod torami zupełnie do mnie nie przemawiają. Ja bym dał na wszystko bardzo stonowaną kolorystykę, proste mapy kolorów, a wszystkie szczegóły wyciągnął bumpem i specularami. A i jakieś matty na tło by się zdały, bo góry itd. w wersji 3D aby przekonywać wymagają ogrom pracy i mocy przerobowej.

Pozdrawiam,

Napisano

nic nie widze, ciemnosc, widze ciemnosc;d ej ale po co dajesz linka do innego forum, wrzuc tu rendery... grrrr