lolipop Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 akryl 100x70.chce to podrasowac w corelu.krytyka mile widziana:]
arturros Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 hmm... kolorki wymiataja:) klimat tez jak najbardziej mi pasuje. mam nadzieje ze podrasujesz to w corelu dodasz troche szczegolow tu i tam ii bedzie super:) z checia zobaczylbym taki akryl u mnie na scianie ojjj:)
lolipop Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 arturros-coz.na sciane to sie narazie nie nadaje:]dlatego zrobilem z tego wipa. moze widzisz jakies rzeczy ktore moglbym poprawic?
Gość Caspik Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 eee ;/ ja to bym nic tu nie poprawial . Dla mnie wszystko wyglada superrr ;) no moze tylko te wlosy sie za bardzo zlewaja z tlem, ale po za tym EKSTRA :D powodzenia pozdro
lolipop Napisano 2 Marzec 2006 Autor Napisano 2 Marzec 2006 no coz.troche bledow tu jest.chybe bede musial on nowa Marle namalowac.bo proporcje ma dziwne.narazie szkicowo
biglebowsky Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Jest gut, proporcje sa spoko, daj jej tyko troche mięsa na węwnętrznej stronie prawego uda bo dziwnie wchodzi w tyłek. I popracuj raczej nad skrótami perspektywicznymi, staraj się też lepiej wydobywać bryłę, bo za dużo podobnie potraktowanych momentów jest i nie czuje się przestrzeni. - A pracka całkiem milusia, kolorki sympatyczne.
leander Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 Podrasowywanie idzie raczej w zlym kierunku. Jak dla mnie oryginal akrylami bardzo fajny i bym go nie przebudowywal. Co najwyzej prawa reke poprawil, podsycil kolory, zaakcentowal najwazniejsze elementy, jakas teksture gdzies wrzucil.. i tego typu drobne zmiany.
lolipop Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 hmm....dzieki za rady.jeszcze sie zastanowie nad stopniem zmian.narazie odkladam temat ze wzgledu na bitwe.pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi