Napisano 1 Marzec 200619 l hmm... kolorki wymiataja:) klimat tez jak najbardziej mi pasuje. mam nadzieje ze podrasujesz to w corelu dodasz troche szczegolow tu i tam ii bedzie super:) z checia zobaczylbym taki akryl u mnie na scianie ojjj:)
Napisano 1 Marzec 200619 l Autor arturros-coz.na sciane to sie narazie nie nadaje:]dlatego zrobilem z tego wipa. moze widzisz jakies rzeczy ktore moglbym poprawic?
Napisano 1 Marzec 200619 l eee ;/ ja to bym nic tu nie poprawial . Dla mnie wszystko wyglada superrr ;) no moze tylko te wlosy sie za bardzo zlewaja z tlem, ale po za tym EKSTRA :D powodzenia pozdro
Napisano 2 Marzec 200619 l Autor no coz.troche bledow tu jest.chybe bede musial on nowa Marle namalowac.bo proporcje ma dziwne.narazie szkicowo
Napisano 2 Marzec 200619 l Jest gut, proporcje sa spoko, daj jej tyko troche mięsa na węwnętrznej stronie prawego uda bo dziwnie wchodzi w tyłek. I popracuj raczej nad skrótami perspektywicznymi, staraj się też lepiej wydobywać bryłę, bo za dużo podobnie potraktowanych momentów jest i nie czuje się przestrzeni. - A pracka całkiem milusia, kolorki sympatyczne.
Napisano 3 Marzec 200619 l Podrasowywanie idzie raczej w zlym kierunku. Jak dla mnie oryginal akrylami bardzo fajny i bym go nie przebudowywal. Co najwyzej prawa reke poprawil, podsycil kolory, zaakcentowal najwazniejsze elementy, jakas teksture gdzies wrzucil.. i tego typu drobne zmiany.
Napisano 4 Marzec 200619 l Autor hmm....dzieki za rady.jeszcze sie zastanowie nad stopniem zmian.narazie odkladam temat ze wzgledu na bitwe.pozdro.