Ufooox Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 sluchajcie kupilem se ten tablet pentagrama xxl i sie ucze nim co kolwiek robic :D jakie to chlernie trudne wlasnie moze znacie jakas stronke o jakis prostych rzeczach na tablecie typu rysowanie tym piurkiem cwiczenia jakies nie wiem hmmm pozdro pomuscie bardzo plizka was pozdrawiam [piwo]
Gotham Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Spójrz w górę... Jest top thread \"tutoriale 2d\". ;)
Ufooox Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 za trudne jak ja jeszcze piorka NEIU MIEM TRZYMAC :) :p POZDRO [piwo]
Gotham Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 Ja na początku zmuszałem się i wszystko robiłem tablecikiem (nawet grałem).
biglebowsky Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 umiesz trzymac dlugopis?, bo oba trzyma sie tak samo:). Ale tu nie ma sie czego \'uczyc\' Pogrzeb w ustawieniach tabletu, nie wiem jak to jest w pentagramach, ale pewnie podobnie jak w wacomach, wiec ustaw dla rysunkowych aplikacji szybkosc reakcji na dwuklik na jak najmniejsza i pobaw sie opcjami czulosci, tutaj juz zalezy od ciebie prywatnie co ci przypasuje.
Phantom Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 no niestety w pentagramach opcji tabletu za dużo nie ma...w sumie samo przyzwyczajenie a raczej rozgryzienie pracy samego pióra trwa z pare minut...gotham ma racje...najlepsze są gierki z duuużo ilością clickania...ja grałem w StarCrafta żeby się przyzwyczaić :D pozdro...
Ufooox Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 wyjasnice mi czemu dizeje mi sie tak jak piszę oto wyraz:
Ufooox Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 poprostu nei da sie rysowac i pisac oto dowod ze nei klamie probowalem cos napisac i wyszlo cos takiego kursor sie trzesie a linia jest sparalizowana jak kolega napisal to na swopim tablecie taki sam model i taki sam program to mial wszysto wpozasiu a ja :
biglebowsky Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 Uuuu, dziewna sprawa, moze ci sie gryzie piorko z myszka, albo kolumny masz blisko tabletu? i napisz w jakim programie te cuda sie dzieja.
Ufooox Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 heh ten temat powstal dlatego ze nie moglem nic robic bo DZIALO sie to wlasnie, ale odkrylem ze tablet trza trzymac zdala od ekranu monitora bo to wiesz pole magnetyczne itp. odsunolem od ekranu i jest spoko tera
Gacek Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 No to teraz czekamy na prace nowym sprzętem wykonane[mruga] Pozdrówka.
Ufooox Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 teraz sie ucze czas na tutoriale! :DD was tez podrawiam i dzieki zescie zwrocili na mnei uwage :P
Arnet Napisano 22 Sierpień 2003 Napisano 22 Sierpień 2003 stary.. troche dziwny masz ten monitor... chyba to jakis HIGH RADIATION... ja swego pentagrama xxl moge trzymac gdzie kcem.. nawet pare centymetrow od monita a i tak jest ok btw.. jak tam Twoje oczy??? niewyplynely Ci jeszcze od tego Rubina???? :D
Rekomendowane odpowiedzi