Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dobra tera vray próbuje renderowac przez siec... na obu kompach włączam vrayspawner60 i lipa... jesli na mojim komputerze odpalam maxa i zaczynam renderowanie to mam 2 okienka w jednym adres 0.0.0.0 a w drógim ip mojego komputera.... natomiast jak zaczynam renderowanie na drógim kompie dużo słabszym to mam tez dwa okienka w jednym 0.0.0.0 a w drógim ip mojego kompa ...czyli jest ok.! ale czemu mój komputerm nie widzi tego drógiego:/.... mam router z firewallem ale w jedna strone przepuszcza a w dróga nie.. czy to moze byc wina SP2 bo ja usiebie mam na na drógim kompie nie ma....

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

serwusik :)

na pierwszym kompie zaznaczasz disptrubute renderingi i andesy sieiowe kompow , ale na tym glownym nie odpalam spawnerra. mam tam tylko maxa odpaloego. spawnery odpalasz na pozostałych kompach.

powinno działac :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

Moga byc problemy z max 8 i vray 1.47.03. Mi nie chcial sie uruchamiac spawner... A poza tym to tak jak mowi kannu, powinno smigac.

Napisano

uruchamiac uruchamia sie... i niby mi renderuje i na drógim kompie procesor jest obciazony na maxa... i w jednej ramce jest ip 0.0.0.0 a w drógiej ip drógiego kompa ale praktycznie nie ma różnicy w szybkosci renderowania... spróbuje jeszcze uruchmoic spawner tylko na drógim kompie zobaczymy... dzieki wielkie.!!