Szyna07 Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Mam pytanko gdzie można właćzyć tą obcje:See –Trought bo ja nie umiem jej znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 prawym mychy na obiekt i properties i see through i opcja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna07 Napisano 3 Marzec 2006 Autor Share Napisano 3 Marzec 2006 ok znalazłem ale gdzy nakładam na boxa teksture (bitmap to i tak jej nie widać prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Philips Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 to wtedy:sprawdż ocpacty i wyłącz opcje see through Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 z tego co mi wiadom to raczej niemożliwe(w viewporcie) ale moge sie mylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 tam gdzie masz bitmape wcisniej w material editor taki bialoniebieski box ( w szachownice) show map in viewport a bedzie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 o ile mam racje to musisz wybrac: albo chcesz view z textura na obiekcie ale obiekt typu solid (bez see through) albo przezroczysty ale bez widocznej textury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi